het repeteren

Leovegas

 LeovegasOndanks dat ze jaren bij ons repeteerden, hebben we ze nog nooit op het podium gezien. Niet zo gek, want ook hun creaties waren niet bedoeld om op zichzelf te staan. Leovegas bestaat dan ook eigenlijk pas sinds een jaar. In de tijd dat Leovegas bij ons speelden, waren ze enkel en alleen bezig met het schrijven en muzikaal begeleiden van theaterteksten. Nu heeft Leovegas de pijlen op zichzelf gericht. Met Leovegas garanderen wij een intiem concert met diepgaande teksten.

Leovegas dringt tot je door. Ieder haartje zal overeind kom te staan. De teksten van Leovegas zijn indringend, diepgaand, maar ook speels. Door de ondersteunde melodie zal je geen ruis op de tekst ervaren, maar kun je wel wegvaren op een fantastische wolk muziek.

Leovegas schrijft over de liefde. De liefde voor muziek, de liefde voor haar zus, de liefde voor de duinen en de liefde voor elkaar. Leovegas vervult je met poëtische warmte en laat je met een positief gevoel de zaal verlaten. Leovegas zal je niet vermoeien, maar juist intrigeren. Door de eenvoudige beat hebben de twee artiesten, Yael en Michael niet veel nodig om hun muziek echt te laten doordringen. Leovegas is een ervaring die je niet mag missen.

Bestel nu je kaarten eenvoudig online. Leovegas is dit seizoen maar een keer te bewonderen, ben er daarom op tijd bij!

 

Cabaret op dinsdag

Dit seizoen starten wij ook met een vaste cabaretavond. Een prachtig initiatief gestart door een van onze vrijwilligers, allicht! Hij speelt al een aantal jaar in theatervereniging ‘Ik weet het niet meer’ en heeft zijn ambitie om meer te gaan doen op het podium omgezet in daden. Iedere eerste dinsdag van de maand is er een open cabaretavond. Van tevoren inschrijven is verplicht, maar een plek is gegarandeerd. Schroom niet om mee te doen op deze open avond.

 Leovegas

De avond zal altijd zijn doorgang vinden, ook bij te weinig aanmeldingen. Theatergroep ‘ik weet het niet meer’ zal dan in combinatie met theaterimprovisatie een avondvullend programma volgen. Deze theatergroep werkt met de methode de vloer op waarbij iedere man of vrouw uit het publiek ook in  de gelegenheid wordt gesteld om het podium te beklimmen. Je kan dan gerichte opdrachten ontvangen die je uitdagen een prachtige scene neer te zetten. Een vast gegeven zijn wie, wat, waar.

Natuurlijk hopen wij op voldoende aanmeldingen voor onze cabaretavonden. Uit ervaring weten wij dat er genoeg grappen en grollen in het café worden verteld en dat er een aantal uitstekende sprekers zijn. Schroom niet en meld je aan. Twijfel je nog over je aanmelding? Neem dan contact op met Marco, de initiatiefnemen van dit verhaal. Hij kan je allicht helpen om de knoop door te hakken. Zien we jou terug op de cabaretavond?

Posted on