onze bandleden

Jeugdband

 Leovegas

Al tien jaar zijn wij trots op onze jeugdband onder leiding van Addy. Deze muzikaal meester werkt ook dit jaar weer met een fantastische groep jongeren. Samen met hen creëert hij de mooiste symfonieën. Addy weet talent te spotten en doet er alles aan om jou te laten stralen. Wil jij ook graag weten hoe het is om op het podium te staan en speel jij al langere tijd een instrument? Meld je dan nu aan voor onze jeugdband.

Onze jeugdband speelt diverse covers, maar heeft ook eigen materiaal. Meedoen met de jeugdband kan alleen wanneer je muziekles hebt bij cultureel centrum de Vliert. Ben niet bang dat je niet goed genoeg bent, iedereen is welkom!

Ook de bandleden van Leovegas en Unibet zijn in onze jeugdband begonnen. Enkele ervaringen:

Marco (12 jaar): Ik drum al vanaf dat ik vijf jaar ben. Vaak drum ik thuis met een koptelefoon op. Anders worden mijn moeder en zusje boos. Nu drum ik niet meer alleen, maar ook in de jeugdband. Dat is supertof. Niet alleen heb ik nieuwe vrienden leren kennen, ook durf ik nu op een podium te staan. Ik had niet gedacht dat ik dat ooit durfde.

Elsa (15): Ik ben nog niet zo lang aan het zingen en ik vond het heel erg spannend om mezelf voor een groep te laten horen. Gelukkig is Addy heel relaxt en had hij een mooi nummer voor me uitgezocht. Daardoor was ik helemaal niet meer zenuwachtig. Ook heb ik masterclass gehad van Leovegas, dat was echt supergaaf! Ik hoop ooit net zo goed te worden als zij.

Merel 14: Sinds twee jaar speel ik mee in de jeugdband. Zelf speel ik saxofoon, samen met nog twee kinderen. Ik hoop later de muziek van Candy Dulfer te kunnen spelen, zij is mijn grote voorbeeld. Nu heb ik al drie keer op het podium gestaan en vaak is er best wel veel publiek. In het begin vond ik het spannend, maar nu helemaal niet meer. Ik hoop dat ik nog heel lang in de band mag blijven!

Jill (16): Door de jeugdband heb ik geleerd wat voor muziek ik mooi vind om te zingen. Eerder wist ik dat niet. Nu heb ik ook andere muzikanten leren kennen, waar ik binnenkort zelf een band mee start. De jeugdband heeft mij dus aan mijn eigen muzikale carrière geholpen. Daarnaast krijg je korting op de concerten, een mooie bijkomstigheid. Binnenkort ga ik naar Unibet!

Werken bij

Heb jij interesse om te werken bij muziekcafeallicht.nl? Geef het dan nu aan ons door.

Barpersoneel

 LeovegasBen jij boven de 18 en lijkt het je leuk om achter een bar te werken, dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar zelfstandig werkend barpersoneel en je moet dus niet bang zijn om alleen een grote groep mensen te voorzien van drankjes. Daarnaast hebben wij een kleine keuken die tot sluit geopend is. Een passie voor muziek is verreist. Je inbreng met betrekking tot programmering staat vrij.

Technicus

Momenteel zijn we op zoek naar een doorgewinterde technicus die niet bang is voor een uitdaging. Aankomend jaar zullen wij gaan werken met een nieuw systeem en jij hebt de kans om hier je eigen draai aan te geven? Krijg je het hier niet benauwd van, maar spring je juist een gat in de lucht omdat dit jouw baan is? Reageer dan meteen!

Posted on